AirPods – Prezentare Video

Publicat pe 9 sept. 2016 - 8:49 de Mîrzac Iulian

Vă mai spamez și cu acest videoclip de prezentare pentru AirPods – căștile wireless lansate de Apple. Mi-a plăcut mult prezentarea lor video și nu în ultimul rând tehnologia pe care o înglobează.

Toată lumea spune că le poate pierde accidental acum că nu mai sunt legate de un fir. Este un pericol real, dar parcă și libertatea completă pe care ți le oferă este o senzație extraordinară.

Cred că va avea impact asupra industriei de telefonie mobilă înlăturarea portului audio 3.5 mm. Vor fi și alți producători care vor vedea un beneficiu în utilizarea spațiului mare lăsat de conectorul audio 3.5 mm pentru alte lucruri.

În primul rând acumulatorii se anunță foarte eficienți în perioada următoare deci autonomia gadget-urilor mobile / wireless va fi mai mare, ori se va compensa prin tehnologie și mai avansată integrată în acel dispozitiv. Publicul spune că vrea autonomie mare, însă cumpără în continuare telefoanele chinezești (sau nu) cu specificații de top.

Sony apropo a avut astfel de câști wireless lansate anterior celor de la Apple.

AirPods cred că vor genera iarăși un val de căști similare pe piață cum s-a întâmplat cu iPhone.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: