Acer ne pregateste o surpriza placuta – A110 !

Publicat pe 19 sept. 2012 - 19:58 de Mîrzac Iulian

Nu va mai amagesc mult. Acer pregateste o noua tableta despre care am mai mentionat in trecut. Daca inainte cu un an tabletele Android erau privite putin reticent de cei care cauta tehnologia anul acesta odata cu Tegra 3 si cu promovarea masiva a lui Google Nexus 7 caruia i-am facut si un review, s-au mai schimbat lucrurile sistemul de operare se misca mai bine si se foloseste mai eficient de hardware. Pana si tabletele ieftine sunt laudate datorita avansurilor tehnologice mai noi privind: viteza de raspuns, consumul de energie, randarea informatiei pe ecran.

In joc pe langa Google este si Amazon cu Kindle Fire-ul de anul trecut care nu a avut succesul scontat si a venit anul acesta cu tableta Kindle Fire HD tot ieftina si cu imbunatatiri mari fata de cea de anul trecut insa nu a ajuns inca in Romania, abia asteptam sa vedem ce poate.

ACER vine cu o tableta sa zicem asemanatoare cu Google Nexus 7, DAR care va integra si lipsurile cele mai importante de care ducea Nexus 7. Acer A110 este tot o tableta de 7 inch cu sistem de operare Android Jelly Bean tot cu SoC Tegra 3 la 1.2 Ghz, ecranul la rezolutie de 1024×600 pixeli, camera frontala de 2Megapixeli pentru apelare video si 1GB RAM, memorie interna de 8GB probabil si o versiune de 16GB. Acum apar diferentele: A110 vine cu slot microSD care suporta maximum 32GB (multumim Acer ca te-ai gandit si la asta),  un port HDMI (mai e putin pana in 2013 totusi), WiFi si Bluetooth 3.0 si acumulator de 3420 mAh. Dimensiunile tabletei nu depasesc 196 x 126.5 x 11.4 mm si cantareste 370g.

Daca nu v-ati dat seama Nexus 7 nu are un slot microSD, si portul HDMI si cam astea sunt avantajele principale a noii tablete care este asteptata la acelasi pret ca si Nexus 7 (1.200 RON versiunea de 8GB).

Concluzionand Kindle Fire si Nexus 7 sunt in urma uitandu-ne la specificatii in comparatie cu A110 dar va ramane sa vedem si care e mai rapida, care este mai bine construita, etc.

Ce ziceti de Acer A110 ?

Computex Video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: