SCE anunta noi modele PS3 de 500 Gb, 250Gb si 12 Gb (flash)

Publicat pe 20 sept. 2012 - 9:51 de Tita Mihai

SCE ( Sony Computer Enterteinment )  a anuntat ca in perioada sarbatorilor vor fi disponibile noile modele de console PlayStation 3, acestea vor avea un nou design si dimensiuni si greutate reduse. Noul PS3 va fi disponibil in 3 modele, doua cu HDD de 500 Gb si 250 Gb si o versiune noua de 12 Gb ( memorie flash ) la care poate fi conectat un HDD dedicat ce urmeaza sa fie lansat odata cu noile PS3.

Varianta de 12 Gb este adresata in special celor care nu au mai avut un PS3 dar vor sa experimenteze univesul PlayStation la un pret rezonabil. Datorita schimbarilor de design si arhitectura interna, greutatea si dimensiunea noului PS3 este redusa cu peste 50 % fata de primul model de PS3 (60 Gb) si cu peste 25 % fata de actualul model de PS3. Design-ul a fost si el regandit insa au pastrat stilul caracteristic.

SCE a mai anuntat ca urmeaza sa lanseze si o serie de accesorii pentru noul PS3 pentru a oferi o experienta de gaming perfecta. In plus lansarea noului model are loc in aceasi perioda cand sunt lansate pe piata si unele dintre cele mai importante titluri din industria gamingului cum ar fi : COD Black Ops 2, Assassin’s Creed 3, Madden NFL 13, Fifa 13 si multe altele.

In Europa vor fi disponibile modelele de 500 Gb si 12 Gb ( memorie flash ), pe data de 28 septembrie respectiv 12 octombrie.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: