Dell iese oficial din sectorul mobile/smartphone !

Publicat pe 14 dec. 2012 - 9:44 de Mîrzac Iulian

Dell Streak 7

Desi am putea spune ca Dell nici macar nu a fost vreodata in industria de Mobile Computing, au avut totusi cateva incercari de a castiga clienti pe sistemele de operare Android si Windows Phone. Dell Streak ar putea fi cel mai cunoscut produs al lor. Dell Venue Pro a fost telefonul cu Windows Phone insa fara succes. In luna Martie a acestui an Dell inca vindea pe site-ul lor produsele mobile insa acum au disparut si anuntul a fost facut oficial.

Jeff Clarke Head Consumer Business Dell a confirmat la conferinta Dell World desfasurata recent ca nu sunt intentii de viitoare terminale mobile.

„Este nevoie de mari investitii pentru a avea un succes real in domeniu”. Discutand mai mult despre domeniul telefoniei mobile, in special Android Clarke a semnalat: „In Android acum este un joc al continutului. Amazon vinde carti iar Google se descurca de minune cu motorul de cautare. Pana acum nu am gasit un model de business pentru Android”. „Asta nu inseamana ca ignoram sistemul de operare Android. Ar trebui sa veniti sa vedeti ce e in laboratoarele noastre”, a inchis subiectul Clarke.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. infit 20/12/2012 at 15:55 - Reply

    dell ar trebui sa ramana la pc-uri, acolo se pricep cel mai bine!

Postează un comentariu: