Acer Iconia A500 update Android 3.2

Publicat pe 16 aug. 2011 - 9:07 de Mîrzac Iulian

Acer Iconia Tab A100 va veni direct cu Android 3.2 Honeycomb instalat, insa compania nu a uitat si de utilizatorii lui Acer Tab A500 acestia fiind nevoiti sa mai astepte cateva saptamani pana pe 25 August pentru a primi update-ul la noua versiune.

Diferentele de la 3.1 la 3.2 nu se vor cunoaste foarte mult la o tableta de 10 inci in orice caz, imbunatatirile cunoscandu-se mai degraba la dispozitivele cu ecran mai mic si cu rezolutie mai mica precum a lui A100. Este un singur motiv mai intemeiat pentru care acest update va fi mai folositor lui Acer Tab A500: Android 3.2 ofera suport mai bun pentru aplicatiile create in mod normal pentru telefoane mobile.

Tablete cu sistemul de operare Android Honeycomb au fost lansate incepand cu luna februarie si cu toate astea nu sunt decat cateva sute de aplicatii create special pentru acest sistem de operare, iar pentru smartphone-uri cu Android exista cateva sute de mii de aplicatii. In timp ce majoritatea aplicatiilor de mobil pot fi redimensionate de sistemul de operare pentru a incape pe ecranul mai mare al tabletei calitatea acestora lasa de dorit.

Deci in concluzie Android 3.2 va forta si aplicatiile de mobil care nu au optiune de redimensionare pe tableta sa fie acum rulate in mod fullscreen.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: