Zvonuri despre viitorul OnePlus Two!

Publicat pe 22 mai 2015 - 8:40 de Mîrzac Iulian

OxygenOS lansat pentru OnePlus One!Succesorul lui OnePlus One este așteptat cât mai curând să fie lansat, dar zvonurile spun că mai devreme de a treia parte a anului nu va ajunge în mâinile noastre. Ar trebui să fie tot un smartphone ieftin cu configurație puternică ca și predecesorul său. Astăzi am găsit pe Internet rezultatele de test al unui model nou care se află în producție la OnePlus. Aplicația celor de la GeekBench a surprins device-ul în teste.

Identificat ca fiind modelul A2001 – (OnePlus One are A0001) – acest nou model pare să fie exact ce ne așteptam de la un telefon pentru anul 2015. Telefonul vine cu un chipset Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM, ceea ce înseamnă că se va încadra perfect în peisaj anul acesta (asta dacă nu vor veni producători chinezi cu telefoane cu 4GB RAM). Cel mai probabil va veni cu Oxygen OS care va fi bazat pe sistemul de operare Android 5.1 Lollipop așa cum au promis.

Prețul de pornire pentru lansare este așteptat să fie de 400$, este probabil ca telefonul să fie cumpărat tot prin invitații având în vedere diferențele de preț dintre modelul lor și al celorlalți producători cunoscuți (Samsung, HTC, LG, Apple).

Pe site-ul GeekBench se pot vedea rezultatele în detaliu al primului benchmark pentru acest model.

Sursa

oneplus-two-benchmark

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: