Sharp AQUOS Crystal 2 – telefonul fără margine

Publicat pe 21 mai 2015 - 8:57 de Mîrzac Iulian

Sharp AQUOS Crystal 2 Sharp AQUOS Crystal 2 a fost anunțat zilele acestea de compania care știm cu toții că produc televizoare în primul rând, specializați pe producerea de display-uri mai exact care produc display-uri și pentru alți producători mari de televizoare plate (fac display-uri de calitate). În ultimul timp Este urmașul lui AQUOS Crystal care a fost lansat anul trecut tot cam în aceeași perioadă și care s-a remarcat și atunci tot prin designul fără margini (edge-to-edge) doar partea de jos fiind mai mare, lucru bine gândit pentru că de jos ții telefonul și oricum nu ajungi să apeși, dar rău pentru că mai taie din suprafața ecranului.

Anul trecut nu au impresionat decât prin display și design, restul configurației fiind mediocră. Practic a fost ca un test pentru piață să vadă cum reacționează. Telefonul a ajuns și la publicațiile americane de tehnologie care au lăudat design-ul diferit de cel al restul producătorilor cărora le este frică să mai lanseze smartphone-uri cu alt design decât cel pe care-l știți și voi cu un singur buton la bază (Apple) sau cu cele 3 butoane caracteristice la Android.

Specificații Sharp AQUOS Crystal

Telefonul vine de data aceasta cu un ecran de 5.2 inch, chipset Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 quad-core tactat la 1.2 GHz, vine cu memorie internă de 16GB pentru stocare, are un microSD, și bineînțeles vine acum și cu Android 5.0 Lollipop. După cum vedeți nu există un difuzor, la care să și ascultați convorbirea, asta pentru că sunetele se transmit prin contactul cu urechea, printr-un os cranian.

Camera foto cu care vine este de 8MP, are un blit LED, iar camera foto secundară este de 2MP, bună pentru selfie-uri și apeluri video. Cântărește 154 g, cam pe unde se situează telefoanele de 5″ și 11mm grosime, dar este rezistent la apă și praf asemenea lui Galaxy S5, și altele care aveau un capac protector pe interior.

La conectivitate AQUOS Crystal 2 aduce standardele: 4G LTE, 3G HSPA+, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS și NFC. Acumulatorul oferă o capacitate de  2030 mAh, așa și așa pentru un ecran de 5.2″ eficiența energetică va conta mai mult totuși.

Va fi lansat pe piață în Iulie în Japonia prima dată. Să vedem cu ce preț va veni, mă aștept să fie mai scump ca alte modele asemănătoare pur și simplu pentru că este diferit.Sharp AQUOS Crystal 2 Red

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: