YouTube va lasa sa puneti filme de 15 minute

Publicat pe 30 iul. 2010 - 10:24 de Mîrzac Iulian

De mult timp utilizatorii se plang de aceasta incapacitate a site-ului YouTube de a uploada filmele de o durata maxima de 10 minute, astazi YouTube in sfarsit a ascultat cerintele utilizatorilor si site-ul detinut de Google a marit durata minima a unui clip pana la 15 minute pentr toti utilizatorii.  Site-ul avea limitate filmele ca durata, pentru a combate pirateria, insa multumita noului sistem ConentID de verificare al materialului video, a aparut posibilitatea de a oferi o lungime mai mare al clipurilor create de utilizatori. ContentID este conceput si pentru a notifica site-ul de catre utilizatori in cazul in care apar materiale cu drepturi de utilizator.

Pentru a sarbatori aceasta noua capacitate, YouTube a pornit o campanie prin care un grup de utilizatori isi vor putea publica un clip de 15 minute pe canalul oficial al celor de la YouTube, in care sa adauge ca tag aceste cuvinte: yt15minutes, si sa fie uploadat pana pe 4 August, Miercuri. YouTube si-a motivat utilizatorii zicandu-le sa isi imagineze ca acest clip de 15 minute va fi tot ce intreaga lume va sti despre ei.

Ce ai pune in filmul tau ? Cum speri ca lumea sa te tina minte dupa terminarea campaniei ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: