YouTube ofera peste 150 de coloane sonore gratuit

Publicat pe 25 sept. 2013 - 23:39 de Mîrzac Iulian

Youtube Audio

Daca ai un canal de YouTube pe care postezi videoclipuri facute de tine atunci Youtube vine in ajutorul tau cu partea audio. Stii cat de greu este sa gasesti o coloana sonora buna pentru materialul tau si ca ai de cautat ore in sir pentru a gasi melodia de fundal perfecta si ma refer aici la cele gratuite pe care le poti utiliza si in „scop comercial”.

YouTube Audio Library este locul in care vei putea gasi peste 150 de melodii pe care sa le poti folosi pe post de coloana sonora in creatiile proprii. In acelasi timp melodiile pot fi downloadate in format MP3 in calculator la o calitate 320 kbps. Melodiile sunt sortate dupa genul de muzica, dupa instrumentele utilizate, dupa durata coloanei sonore si dupa dispozitia pe care ti-o poate induce.

E unul din micii pasi pe care Youtube ii face in a oferi un serviciu competitiv de video sharing care pana acum s-a dovedit a fi cel mai bun, cel putin pentru ca este si gratuit in acelasi timp. Ar merge niste conturi platite pentru cei care se implica intens in crearea de materiale video de calitate pe YouTube mai ales daca se vor adauga noi caracteristici premium si se va inlatura verificarea de continut piratat care poate incetini procesul de „monetizare” al audientei. Vimeo face treaba buna in a oferi servicii platite de video sharing.

Youtube ofera si un link pe pagina Audio Library pentru compozitorii care doresc sa aiba creatiile listate aici.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: