Allview 2 Speed Quad – lansare tableta quad-core

Publicat pe 22 sept. 2013 - 17:07 de Mîrzac Iulian

2Speed Quad

Fanii Allview si vanatorii de produse low-cost au un motiv de bucurie de astazi daca sunt in cautare de o tableta cu Android ieftina. Compania lanseaza o tableta cu procesor quad-core la 1GHz si Android 4.2.2 Jelly Bean compatibila cu tehnologia Miracast (unul dintre standardele de transmitere a imaginilor, videoclipurilor,  prin intermediul retelei wireless).

„Allview 2 Speed Quad este o tabletă pe care poţi conta oricând. A fost creată special pentru cei care îşi doresc un device puternic şi performant, fiind cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View. Ea oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi autonomie ridicată a bateriei, de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Numai lucruri bune auzim despre 2 Speed Quad: aduce tehnologia Dual Display cu care poti transmite imaginea care se afiseaza pe ecranul tabletei direct pe un proiector, televizor, catre un adaptor Smart 2 View conectat la acestea. Poti sa rulezi separat materiale pe cele doua ecrane concomitent. Sa zicem sa transmiti un videoclip pe televizor/proiector si sa faci altceva in acest timp pe tableta. Aplicatia nou lansata Allclick nu lipseste din portofoliul de aplicatii si iti va permite sa creezi scurtaturi pe ecranul tabletei prin care sa accesezi cele mai utile aplicatii.

Pe langa procesorul quad-core Cortex A7 la 1GHz si memoria RAM de 1GB, tableta include 2 camere foto, dar cel mai atractiv este timpul de utilizare de 7h la utilizare continua conform companiei, probabil se refera totusi la o utilizare variata (ascultare muzica, vizualizare videoclipuri, navigare, etc). Mai lauda tableta cu rezultate in AnTuTu Benchmark unde device-ul a obtinut peste 20.000 de puncte, dar asta ramane sa vada si ochiul nostru.

Tableta va fi disponibila in alb si negru si va putea fi achizitionata la un pret de 749 lei cu adaptor Smart 2 View sau la 649 lei fara acest adaptor de comunicare catre televizor sau proiector.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: