Xperia Tipo telefon ieftin cu Ice Cream Sandwich de la Sony

Publicat pe 13 iun. 2012 - 16:46 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia Tipo

Sony lanseaza in continuare noi telefoane mobile si vine cu modele ieftine insa tot cu Ice Cream Sandwich. Sony Xperia Tipo si Tipo Dual sunt doua mici modele care au dimensiuni de 103 x 57 x 13 mm si cantaresc doar 99.4g.

Amandoua au procesor Qualcomm Snapdragon de 800Mhz  si touchscreenuri de 3.2 inci in timp ce camera foto vine cu un senzor capbabil de 3.2 Megapixeli si 4x digital zoom fara blit.

Singura diferenta dintre Tipo si Tipo Dual este defapt ca al doilea este dual sim si din descriere nu pare sa fie dual-sim active, va trebui sa comutati intre cartele pentru a fi apelat.

Pentru ca sunt telefoane ce sunt recomandate tinerilor, producatorul a integrat optiuni pentru limitarea transferului de date astfel parintii vor putea evita durerile de cap create de facturile prea mari.

Pretul nu este cunoscut insa ne asteptam la preturi rezonabil de mici tinand cont de configuratiile lor. Ce stim este ca Sony Xperia Tipo va fi disponibil si in culorile: negru, alb, rosu si albastru.

Ce parere aveti despre noile modele entry-level ?

Sony Xperia Tipo

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: