iPhone 5 – primele posibile imagini cu terminalul ansamblat!

Publicat pe 13 iun. 2012 - 12:55 de Boboc Gheorghe

iPhone 5

De ceva timp, pe Internet mișună diferite zvonuri cu privire la iPhone 5 despre care am scris aici. Ei bine, acum au apărut imagini cu posibilul iPhone 5 asamblat complet. Aceste imagini confirma zvonurile care spun că  lățimea noului iPhone este aceeași, dar înălțimea este mai mare. Specialiștii spun că nu au văzut urme de Photoshop, și imaginile sunt reale, dar nu știm cu exactitate dacă aceasta este varianta finală, care va fi prezentată în toamnă.

Vedem că marginile device-ului au o culoare închisă, aproapiată de cea a carcasei, camera este mult mai mare, iar materialul de pe spatele carcasei nu pare a fi aluminiu. De asemenea observăm că nu rulează iOS 6.

 

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. cristian 14/06/2012 at 17:20 - Reply

    abia astept sa apara. o sa incerc sa fac rost de ceva bani pana apare si sa ma inscriu pe lista de asteptare.

    • Boboc Gheorghe 14/06/2012 at 22:27 -

      Sunt și eu nerăbdător să apară. Cel mai probabil îl vei putea cumpăra de la magazinele online sau la operatorii din țară. Mă gîndesc la un preț de pînă în 3000RON!

Postează un comentariu: