Xiaomi pregătește o dronă low-cost de 100$

Publicat pe 19 mai 2016 - 8:04 de Mîrzac Iulian

Drona Xiaomi

Nu știu cum va putea fi oprită compania asta de către liderii de piață actuali care produc fie telefoane, fie camere video de acțiune, însă scot noi categorii de produse anual. Produsele lor sunt ieftine și bineînțeles nu la aceeași calitate precum cele vândute cu de 3 ori prețul sau mai mult, dar după cum vedeți au vânzări record la smartphone-uri în special.

De un an compania are în dezvoltare o dronă, iar acum s-ar putea să fim mai aproape de lansare decât credeam. Mi Drone ar putea fi lansată chiar luna aceasta și așa cum se zvonește ar putea costa 100$.

Drona se pare că este construită în parteneriat cu o altă companie probabil specializată pe construcția de drone și va avea o cameră foto-video integrată ( la 100$ mai mult ca sigur fără stabilizare a imaginii cu ajutorul giroscopului), dar zvon mi se pare interesant și mi se pare realizabil este că drona ar putea fi controlată prin Mi Band ori o brățară specială pentru asta care să detectează mișcările mâinii și le transpune în zbor.

Deci nu vă așteptați să lanseze o dronă a la DJI Phantom, dar mă aștept să fie un produs bun, care în mod normal ar fi costat 150$ poate 200$ la alți producători. Mă mai aștept să fie capabilă să te urmărească unde mergi așa cum este acum la modă la producătorii de drone.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: