Google Spaces – un alt eșec?

Publicat pe 18 mai 2016 - 9:28 de Mîrzac Iulian

Google Spaces

Google are un nou serviciu prin care ne arată câtă disperare este în companie să dezvolte un produs care să taie avântul luat de Facebook. Google Plus eșuează în a atrage o masă de utilizatori suficient de mare și în paralel compania vine cu acest Google Spaces. Am intrat puțin prin el, dar nu este decât o altă aplicație de sharing de conținut. Nu știu cât de mult va fi adoptată. De ce ar utiliza oamenii serviciul? Care este plus valoarea adusă utilizatorilor?

Facebook a pornit de la acel site simplu cu profile de oameni unde oamenii chiar socializau online apoi au construit multe funcționalități pe baza acestui lucru. Google Spaces nu este decât un alt loc unde poți împărtăși lucruri.

Google Spaces îți permite să îți creezi propriul grup sau propriul spațiu dacă este să ne luăm după nume. YouTube, Chrome și Google Search sunt integrate toate în acest serviciu. Este aproape identic cu Facebook Groups. Avantajul ar fi că nu trebuie să te plimbi dintr-o aplicație în alta pentru a cauta videoclipuri sau pagini de internet datorită integrării cu serviciile enumerate mai sus.

Google se așteaptă ca aplicația să fie folosită pentru rezervări, studenți, show-uri TV, planificări de weekend, și spun ei pentru mici grupuri de oameni.

Spaces

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: