Windows Phone Marketplace acum si in Romania

Publicat pe 30 mart. 2012 - 12:40 de Tita Mihai

Windows Phone Marketplace urmeaza sa fie disponibil in 13 noi state printre care se numara in sfarsit si Romania. Va mai dura cateva zile pana cand vom avea acces complet la acest serviciu din considerente de ordin tehnic. Alta buba ar fi ca o sa fie nevoie de un nou cont Live daca vreti sa descarcati de pe Marketplace Romania si deja aveti un cont facut in alta regiune. Din pacate acest lucru o sa necesite aducerea la setarile din fabrica ale telefonului, deorece o sa fiti nevoit sa dati un format telefonului si o sa pierdeti tot ce ati avut pe el, asa ca daca doriti sa faceti acest lucru nu uitati sa faceti un back-up. 

Daca nu stiti cum sa va configurati contul de Marketplace accesati link-ul de aici pentru mai multe detalii, daca deja aveti un cont dar vreti sa modificati regiunea urmati pasii de aici . Spor la descarcat.

Windows Phone Marketplace are peste 60 000 de aplicatii care pot fi acum descarcate si din Romania, printre acestea se numara: Angry Birds, Adobe Reader, Fruit Ninja, Yahoo Messenger.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: