Vodafone StartApp Challenge

Publicat pe 3 oct. 2012 - 9:33 de Mîrzac Iulian

 

Vodafone cred ca au cele mai frumoase si mai folositoare campanii momentan in onlineul romanesc. Sub sloganul „Online suntem mai puternici” compania de telefonie mobila isi propune sa ajute cu 10.000 de Euro echipa care are cea mai buna idee de aplicatie mobila. Dragos Chivu a facut o prezentare a initiativei in cadrul Webstock 2012 desfasurat saptamana trecuta. Daca sunteti utilizatori ai telefoanelor Android si utilizati Cinemagia, Transport Urban, SapteSeri sau SeeNow, atunci sigur ati observat si iconurile aplicatiilor mobile care au intr-un colt sigla Vodafone.

Compania si-a propus defapt sa transforme cele mai bune idei in aplicatii de succes, pentru ca fiecare dezvoltator stie cat de greu pot fi remarcate aplicatiile sale indiferent de platforma de dezvoltare. Vor reusi asta promovand aplicatiile cu ajutorul sectiunii speciale Vodafone din Google Play sau chiar si la televizor cum s-a intamplat cu aplicatia SapteSeri. Gasiti aici aplicatiile powered by Vodafone.

Cum intri in StartApp Challenge ?

  1. Trimite pana pe data de 30.11.2012 ideile tale cele mai bune la adresa de e-mail: contact.developer_ro@vodafone.com
  2. Primesti confirmarea ca aplicatia ta poate utiliza serviciul de plata prin factura Vodafone si primesti detaliile tehnice
  3. Implementezi plata prin factura Vodafone si intri in randul aplicatiilor “powered by Vodafone
  4. Aplicatia care va obtine cele mai mari venituri timp de 60 de zile dupa publicarea in AppStore, Google Play, sau alta platforma va primi suma de 10.000 EUR.

Regulamentul concursului StartApp Challenge

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: