DICE vrea sa aduca engine-ul Frostbite pe platformele mobile

Publicat pe 2 oct. 2012 - 17:08 de Tita Mihai

Jocurile de pe platformele mobile se apropie rapid de cele de pe PC sau console, in materie de grafica, continut si dimensiuni, studiourile dezvoltand jocuri din ce in ce mai complexe. Compania din spatele seriei Battlefield, DICE, are planuri sa aduca puternicul sau motor grafic Frostbite pe platformele mobile.

Cei de la DICE cauta persoane capabile care sa se ocupe de acest lucru si care sa fie in stare sa duca motorul grafic Frostbite la „urmatorul nivel”, asa suna un anunt postat pe site-ul lor. Aplicantii vor trebui sa aiba pe langa calificarile necesare si abilitatea de a lucra in cadrul unei echipe mari si sa cunoasca bine cel putin un sistem de operare mobil ( iOS, Android ).

Ca sa va faceti o idee Battlefield: Bad Company a fost creat folosind prima versiune a motorului grafic Frostbite, asa ca ne putem astepta la jocuri pe device-uri mobile cu o grafica uimitoare.

Frostbite 2 va fi folosit a fost folosit in jocuri precum Battlefield 3, NFS The Run si va fi folosit in MoH Warfighter, Command & Conquer: Generals 2, Army of Two: The Devil’s Cartel.

EA, compania care detine DICE, a mai anuntat si deschiderea unui studio in Suedia, care se va ocupa exclusiv de proiecte care au la baza motorul grafic Frostbite 2.

Viitorul jocurilor pe platformele mobile suna bine.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: