Vodafone România oferă Roaming Gratuit clienților săi!

Publicat pe 4 apr. 2017 - 8:10 de Mîrzac Iulian

Știți că din această vară UE a impus printr-o directivă eliminarea taxelor pentru roaming? Vă mai amintiți? Ei bine începând de ieri Vodafone România a anunțat că va introduce în avans această regulă pentru clienții săi. Mișcarea vine tot în cadrul celebrării a 20 de ani de activitate în România.

Vei putea utiliza minutele incluse în abonament sau în extraopțiunea pe care o ai inclusiv traficul de date.

Ce urmărește compania este însă este să își mențină actualii clienți și să atragă noi clienți, deoarece vor avea gratuit doar clienții noi și cei care vor reînnoi abonamentul cu unul de cel puțin 10 EUR / lună, sau extraopțiunea caz în care aceasta trebuie să aibă valoare de cel puțin 8 EUR.

Vei putea consuma minutele și datele în Spațiul Economic European deci în țările din Uniunea Europeană inclusiv Islanda, Lichtenstein și Norvegia (probabil și Marea Britanie pentru că nu au negociat ieșirea, dar nu aș putea spune sigur).

„Suntem mândri să fim din nou cu un pas înainte și să inovăm piața de telecomunicații din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toți clienții noștri persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima rețea mobilă digitală din România, devine și prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleași condiții ca în România și bucuria de a se simți exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: