Seria de boxe portabile Ultimate Ears are un nou membru

Publicat pe 5 apr. 2017 - 8:18 de Mîrzac Iulian

Nu știu dacă ați văzut de aproape o boxă portabilă Ultimate Ears sau ați ascultat la una muzică însă sunt geniale. Este brand ce aparține de Logitech și care aduce pe piață boxe portabile cu sunet de înaltă fidelitate și care sunt rezistente la șoc, apă, praf.

Sunt foarte minimaliste ca design. Folosesc 3 butoane: on/off și două butoane pentru volum. Am ascultat recent la una și sunetul este comparabil cu o boxă Bose la calitate și surprinzător oferă și bass foarte puternic (dacă ne uităm la dimensiunea boxei).

Wonderboom noul membru al familiei de boxe portabile Ultimate Ears este al doilea ca dimensiune și ca preț de achiziție. Este disponibilă într-o gamă largă de culori printre care: gri – piatră, negru – phantom, roșu – fireball, albastru – SubZero, roz – cașmir și lila.

Este foarte utilă pentru a asculta muzică în aer liber, la mare, la munte, la piscină, la picnic, etc. O conectezi prin Bluetooth și apeși play la muzică în telefon doar atât trebuie să faci.

Ca și celelalte modele premiate din familia Ultimate Ears, Ultimate Ears BOOM2 și Ultimate Ears MEGABOOM, WONDERBOOM oferă un sunet clar de 360 de grade, cu un bas pătrunzător, echilibrat. Mai mult, rezistă la șocuri de la o înălțime de până la 1,6 metri. WONDERBOOM are o durată de viață a bateriei de 10 ore și o arie de acoperire wireless Bluetooth de până la 31 metri. Poate rezista la scufundare la o adâncime de 1 metru timp de 30 de minute.

Preț și disponibilitate

Noua boxă Ultimate Ears WONDERBOOM va fi disponibilă în magazinele de specialitate în România din a doua jumătate a anului 2017 la un preț recomandat de 449 lei. Până atunci poți comanda celelalte boxe portabile Ultimate Ears la prețuri începând cu 369 lei. Astăzi sunt reduceri la boxele Boom 2.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: