V-ati luat bilete la DreamHack 2013 ?

Publicat pe 10 sept. 2013 - 15:01 de Mîrzac Iulian

DreamHack Bucuresti

 

Evenimentul cu a doua organizare in Romania – Dreamhack 2013 (Vezi Dreamhack 2012) va avea loc in acest weekend pe 14 si 15 Septembrie la Sala Polivalenta, este organizat de Computer Games si il are ca partener principal pe Romtelecom. Premiile puse in joc sunt de peste 50.000 de dolari, iar pentru spectatori produsele ce pot fi castigate valoreaza in total peste 15.000 de euro.

Dintre cei mai cunoscuti gameri prezenti la eveniment se numara:

  • StarCraft II: Flash, MaNa, romanul NightenD
  • Counter-Strike: Global Offensive 
  • League of Legends: Ninjas in Pyjamas, Na’vi, Fnatic si Copenhagen Wolves

 “DreamHack București 2013 se anunță a fi cea mai incendiară ediție a acestei competiții europene.Vom găzdui două competiții de StarCraft II, una dintre ele numindu-se StarCraft II League, o competiție globală pe echipe cu premii de peste 10.000 de dolari, care a avut loc online și a cărei finală se va desfășura la București, cu cele mai bune două echipe din lume”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

Evenimentul va fi transmis live pe dolce-sport.ro online si pe televizor pe acelasi post.

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 se pot achizitiona de pe shop.computergames.ro, Bilete.ro, la oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio (cele cu reviste si ziare), si din reteaua de magazine Germanos. Preturile intre 35 si 300 lei (zona VIP).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: