Specificatiile lui iPhone 5S [Zvon]

Publicat pe 9 sept. 2013 - 18:28 de Mîrzac Iulian

iPhone 5S

Evenimentul de maine pe care Apple il va sustine inca nu se stie ce va aduce nou pe piata. Cele mai multe sanse inclina catre iPhone 5C (varianta mai ieftina) insa sunt destul de multe surse care indica si iPhone 5S (urmasul direct al lui iPhone 5). In orice caz intre timp a aparut si aceasta imagine de mai sus care sugereaza cateva lucruri. Unul ar fi ca maine amandoua variantele vor fi lansate pe piata. Si al doilea ca specificatiile speculate inainte ar putea fi reale.

Smartphone-ul pare sa includa si scanner-ul de amprente care nu parea sa fie viabil, blitul dual LED si el apare in fotografia de mai sus. Filmare fulllHD 1080p la 120fps pentru camera principala, si 1.2 Mp pentru camera frontala folosita pentru apeluri video. Procesorul notat mai sus este cel speculat inainte, un A7 care promite o economie mai buna de energie.

Vedem maine la 20:00 seara ce vor lansa, se vorbeste si despre un iPad 5.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: