Update Symbian Belle pe 8 Februarie !

Publicat pe 31 ian. 2012 - 23:59 de Mîrzac Iulian

Chiar daca in aceasta perioada Nokia trage tare sa introduca pe piata din SUA telefoanele sale cu Windows Phone 7 nu a uitat de vechiul sau sistem de operare Symbian. Se pare ca noul update „Belle” va fi disponibil de pe 8 Februarie care se potriveste cu zvonul lansat luna aceasta.

Vestea a venit pe site-ul oficial Nokia din Vietnam dar nu a ramas foarte mult online fiind scoasa dupa putin timp. Updateul nu va fi disponibil Over The Air, din cauza dimensiunilor cam mari pentru OTA asa ca va fi disponibil doar prin Nokia Suite prin intermediul unei conexiuni USB.

Nokia a mai dezvaluit deasemenea ca N8, C7 si alte telefoane mobile vor avea Symbian Belle preinstalat in unele tari deja existand aceste noi versiuni pe piata. Noul update dupa cum ati mai vazut si in reviewurile noastre foloseste sase homescreenuri, widgeturi modificate si o noua bara de status plus alte imbunatatiri. Probabil ca v-ati plictisit asteptand acest update important.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter