Umbla prin Venetia de acum pe Google Street View

Publicat pe 15 nov. 2013 - 12:31 de Mîrzac Iulian

 Google Street View - Venetia

Stiti ca Google a pornit explorarea Pamantului realizand fotografii 360 grade in orase fie cu masina, fie cu bicicleta, si mai nou la pas cu un angajat cu un ghiozdan in spate care contine toata aparatura necesara realizarii fotografiilor care apoi vor fi marcate in Google Maps sub forma unor trasee.

Google a anuntat astazi disponibilitatea Street View pentru canalele din Venetia. Oricine vrea sa exploreze orasul de pe o gondola virtuala, poate acum datorita tehnologiei.

“When we first started Street View as an experimental project, we packed several computers into the back of an SUV, stuck cameras, lasers, and a GPS device on top, and drove around collecting our first imagery. We’ve come a long way since our initial U.S. launch in 2007; today we’ve expanded our 360-degree panoramic views to include locations on all seven continents.”

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: