Top aplicații iOS lansate în Februarie 2016

Publicat pe 7 mart. 2016 - 8:49 de Mîrzac Iulian

A lipsit această serie pentru câteva luni, se întâmplă să nu găsesc destule aplicații interesante pentru acest articol lunar. Cele de pe luna Februarie nu sunt nici ele excepționale dar au fost fost câteva care mi-au atras atenția și care le-am folosit sau încă le folosesc din curiozitate.

Cinemagraph

Cinemagraph

Această aplicație este din ce am găsit până acum singura mai interesantă care merită încercată pe iOS pentru a crea acele gif-uri animate care par să fie videoclipuri care nu se mai termină niciodată deoarece animația este creată și cosmetizată de artist astfel încât să ruleze în buclă. Dacă execuți procedeul perfect urmând sfaturile de pe Internet sau creatorilor acestei aplicații atunci și tu vei putea realiza astfel de creații cu Cinemagraph (Wiki).

P.S. aplicația este disponibilă la un preț lunar exagerat de mare dacă o vei folosi în scop personal și nu comercial. Prețul este ok dacă ești fotograf / artist / agenție ținând cont că primești acces la aplicația desktop însă de regulă astfel de aplicații se cumpără cu o plată unică la achiziție.

Cinemagraph

Quartz

Aplicațiile de știri sunt toate la fel și au un algoritm foarte similar de recomandare a știrilor. Quartz este aplicația publicației cunoscute de pe Internet de știri bine documentate. Aplicația îți trimite știrile într-o interfață grafică similară Facebook Messenger. Întrebi aplicația despre ce domeniu vrei să afli știri noi, poți alege cu ce gen de notificări să te deranjeze.

Ce este interesant: nu trebuie să citești zeci de paragrafe, informația vine foarte condensat și este ca și cum ai comunica cu o persoană.

Quartz

Pyro

Pyro

Dacă tot ce vrei să faci este să pui muzica una după alta la o petrecere, și să facă tranziția lin spre următoarea melodie atunci Pyro ar putea fi una dintre variante. Știe și Spotify însă la noi în țară nu este disponibil, doar dacă reușești să accesezi Internetul printr-un VPN american poate.

Vei putea aranja melodiile în funcție de ritm, sau după cum le-ai aranjat tu. Tranziția se va face în momentul oportun conform unui algoritm creat pentru această funcție.

Pyro

Doo

Una dintre aplicațiile care te ajută să faci cât mai multe în timpul zilei, și să prioritizezi treburile pe care le ai. Diferența aplicației constă în designul promovat de Google cu acele cartele cu informații.

Task-urile principale pot primi sub-task-uri, deci poți intra în detalii atunci când stabilești ce trebuie să faci cu acel proiect.

Aplicația costa 4.99$ dar calitatea cere și câțiva dolari cheltuiți.

Doo

WhoSampled

WhoSampled

O aplicație mai puțin obișnuită, care te ajută dacă ești muzician să găsești informații despre cum a fost creată o anumită melodie, cine a contribuit la ea, dacă a fost remixată, ori au fost create cover-uri după ea.

Costa 3.99$.

WhoSampled

Anchor

Anchor

Cred că am dat cam peste 3-4 aplicații de audio bloggin în ultimul an. Anchor face același lucru. Comparativ cu podcasting-ul aplicația îndeamnă la înregistrări mai scurte, așa cum sunt și unele postări de pe blog-uri.

Are un design simplu și înregistrarea ta, care poate fi ca și cu bloggurile (despre orice domeniu) ajunge pe Twitter, însă momentan poate fi ascultată doar de cei cu Anchor instalat.

Și ceilalți utilizatori pot veni cu înregistrări drept răspuns.

Anchor

Manything

Manything

Este o aplicație care îți transformă telefonul (preferabil vechi) într-o cameră de supraveghere. Va detecta mișcare și va înregistra / fotografia imediat.

Manything

Airmail

Airmail

Airmail este una dintre cele mai așteptate și mai dorite aplicații de administrare a conturilor de email pentru iOS. A fost în beta pentru mai mult timp după ce aplicația de desktop de pe Mac OS a avut succes.

Include funcții 3D Touch, funcții de snooze pentru email-uri de care vrei să te ocupi mai târziu și chiar are integrări cu servicii de stocare în cloud ori aplicații de organizare a task-urilor și timpului: Google Drive, Wunderlist, Fantastical și Trello.

4.99$ costă. Este disponibilă doar pentru iPhone urmează și varianta de iPad.

Airmail

Urmărește tag-ul: Aplicatii iOS dacă vrei pe viitor să primiți cele mai interesante aplicații lansate sau updatate și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: