Tizen Store a fost prezentat la Tizen Developer Conference 2013

Publicat pe 17 iun. 2013 - 21:11 de Mîrzac Iulian

Tizen App Store

A avut loc Tizen Developer Conference 2013 si surprinzator sau nu a fost prezentat si viitorul magazin din care aplicatiile de mobil vor putea fi downloadate. Daca vrei sa ai succes cu o platforma de telefonie mobila e clar ca trebuie sa ai cele mai tari aplicatii, si aici nu ma refer sa le ai pe cele de la Facebook, Shazam, Twitter, etc. ci sa ai niste aplicatii utile cu adevarat, sa fie usor de gasit nu sa derulezi prin o mie de aplicatii), sa ruleze foarte bine, ca toata lumea la final sa aiba de castigat ( si developerii si utilizatorii, si Tizen alaturi de producatorii de telefoane mobile).

Din ce am inteles ca vorbeste cel care prezinta aplicatia spune ca au incercat sa faca cat mai usor modul in care un utilizator poate descoperi noi aplicatii. Se mai observa si designul asemanator putin cu Android dar parca ne pregatim sa jucam Street Fighter asa de colorat pare. Nu par sa fie lucruri noi, ne arata o pagina de promotii, sectiunea cu cele mai populare aplicatii, cele mai noi lansate, si cautarea prin toate aplicatiile. In afara de asta ca si la alte App Store-uri primesti sugestii pentru aplicatii in functie de cele pe care le-ai downloadat, si o pagina cu aplicatii alese de cei de la Tizen.

Pagina de profil a aplicatiei este una obisnuita, cu imagini din aplicatie, descriere, stelute, si in loc de download sau install ai butonul get pentru downloadare.

Cut The Rope, Let’s Golf 3 si Vimeo au aparut in prezentare, probabil pana la lansare care se anunta a fi acest an pana in toamna vor fi mult mai multe aplicatii cunoscute.

Ce parere aveti de Tizen Store ?

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 18/06/2013 at 10:01 - Reply

    Fara un magazin de aplicatii cu multe titluri populare, Tizen va avea soarta MeeGo sau Bada, care au fost abandonate de Nokia si Samsung.

    • Mîrzac Iulian 18/06/2013 at 10:56 -

      In proiectul Tizen se afla o buna parte din fostii angajati MeeGo. Succesul proiectului va sta in mainile utilizatorilor care vor alege sau nu sa utilizeze sistemul de operare.

Postează un comentariu: