Doua zvonuri despre mini tablete !

Publicat pe 17 iun. 2013 - 21:44 de Mîrzac Iulian

1. iPad Mini 2 conform acestei imagini aparute astazi pe Internet ne arata un design foarte asemanator cu prima versiune. Sigur ca ar putea sa fie si falsa imaginea, dar lumea asteapta in primul rand un ecran Retina pe noul Mini si configuratie mai buna de la ea. Ar putea fi lansata odata cu iPhone 5S si se poate sa vina direct cu iOS 7.

iPad Mini 2

 

2. Google Nexus 7 a doua generatie deja a trecut pe la FCC si este asteptat in luna Iulie cu Android 4.3 Jelly Bean preinstalat. Sunt asteptate versiuni cu 3G, 4G LTE, si WiFi. Ecranul FullHD si dupa cum s-a mai spus s-ar putea sa treaca de la platforma Tegra la un Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz. Pentru varianta 4G se vrea un acumulator de 4.000 mAh iar pentru cea cu 3G unul de 3.950 mAh.

Memoria interna se vrea 32GB pentru 4G si 16 GB pentru varianta cu 3G. Iarasi designul apare in imagine identic cu prima versiune, dar va spun ca personal ma intereseaza ce face in plus decat design-ul care la prima versiune mi-a placut asa ca nu ar fi o problema.

Nexus 7 2 sus

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: