The Agency

Publicat pe 22 ian. 2008 - 17:30 de Mîrzac Iulian

The Agency Aceasta luna Sony Online Entertainment a facut comunitatii gamerilor o prezentare  a jocului The Agency. E un shooter MMOG care are ca personaje spioni si mercenari in lumea moderna. Gameri din lumea intreaga ar putea astfel sa joace multiplayer in lumi primejdioase, folosindu-se de gadgeturi ingenioase si de abilitatile proprii de tintas pentru a scapa cu viata. Jocul e dezvoltat de Sony Online Entertainment Seattle, care are ca angajati fosti membri ai companiei Microsoft.

The Agency este un joc facut pentru cei carora le plac jocuri cu o actiune explozibila, destinata fanilor de spionaj si intriga.Utilizatorul va avea posibiltatea de a-si crea propria agentie in care utilizatorii se pot grupa, pentru a crea agentii mai puternice.Va fi un nou concept declara game-designerul.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: