Temple Run 2 atinge 20 de milioane de descarcari in primele 4 zile de la lansare !

Publicat pe 23 ian. 2013 - 22:22 de Mîrzac Iulian

Temple Run 2

Jocul de mare succes de pe platforma iOS „Temple Run” tocmai a ajuns la a doua versiune si are un foarte mare succes, in doar 4 zile de la lansarea in App Store jocul a depasit 20 de milioane de descarcari. Majoritatea dintre voi sunt sigur ca l-ati jucat insa cei care nu l-ati jucat: Temple Run 2 este un joc de actiune cu un personaj care dupa cum si numele ne arata fuge dintr-un templu in care este urmarit de un monstru.

Este plin de actiune si pentru ca este atat de vicios a ajuns sa aiba si cele mai multe achizitii in-app din App Store. Pentru o comparatie rapida putem lua Angry Birds: Space care nu a avut decat 10 milioane de descarcari in 3 zile pe mai multe platforme mobile. Ce este mai interesant e ca Temple Run 2 inca nu a aparut pe Android.

Nu este un joc inovativ ideea este simpla ca si la Angry Birds de altfel insa este distractiv, vicios si e bun pentru momentele moarte din metrou/autobuz, etc.

APP STORE

UPDATE: Astazi a fost lansata si versiunea de Android !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: