Telefoanele Dumb se transforma in Smart

Publicat pe 27 apr. 2013 - 12:50 de Mîrzac Iulian

notsosmartphone

Asistam la un trend  interesant. Smartphone-urile se ieftinesc oferind un sistem de operare mai vechi: Android 2.3 spre exemplu, in timp ce configuratiile se pastreaza la nivelul celor de acum 2 ani cu procesoare cu un singur nucleu pana la 1 GHz si pana la 512MB RAM.Totodata telefoanele cele mai ieftine (dumbphones) vin cu functii cat mai complexe in comparatie cu ce gaseam acum 2 ani si acum sistemele de operare precum Symbian S40 folosit pe telefoanele ieftine aduc functii si aplicatii prezente doar pe smartphone-uri pana acum.

Aplicatii Nokia pentru Symbian S40:

  • Nokia Mail for Exchange for Asha 302 and 303 – ofera functii avansate de comunicare cu contul tau de e-mail Microsoft Exchange ActiveSync.
  • Nokia Transit for S40 – Nokia Transit este serviciul extins in multipe tari din lume inclusiv Romania prin care utilizatorul poate afla ce mijloace de transport poate folosi pentru a ajunge dintr-un punct intr-altul al orasului. Introduci adresa de plecare si destinatia si cauti cele mai rapide trasee cu tipul pana la destinatie. Testata in Bucuresti doar ;)
  • Nokia Reader for Series 40 – aplicatie cu care poti citi RSS feeduri pe Symbian S40
  • Mai multe in viitor la Betalabs.Nokia.com

Exemple de telefoane ieftine smart:

Ai un smartphone sau un dumbphone ?

Ce tip de telefon ai ?

View Results

Loading ... Loading ...
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: