evoMAG intra in reteaua Glazeon – doneaza 1% din ce cumperi !

Publicat pe 26 apr. 2013 - 21:17 de Mîrzac Iulian

Glazeon

Nu stiu ce stiti despre Glazeon insa ca sa fim siguri ca vorbim despre acelasi lucru am sa va spun chiar aici. Glazeon este un startup romanesc care a obtinut o finantare de 40.000$ la Startup Chile. Glazeon este o platforma online prin care poti sustine un ONG sau o cauza introducand pe www.glazeon.com un voucher valoric primit de la comerciantii parteneri de la care ai cumparat ceva. Pe scurt: faci bine cumparand de la anumiti comercianti. Din reteaua Glazeon mai fac parte urmatoarele localuri: High Life Bistro, Peru Bistro, Old Nick Pub, Coftale, Cafe Tabiet Lounge dar si artistul plastic Nectaria Radu, care doneaza 5% din valoarea tablourilor cumparate din cadrul expozitiei „Umbre Suspendate”.

Asadar un nou partener puternic intra in reteaua Glazeon si va dona 1% din valoarea comenzilor. evoMAG din 22 aprilie 2013 va dona 1% in functie de produsele achizitionate cu valoare de peste 100 RON. Pentru: 100-199 RON -> 1 RON ; pentru 200-299 RON -> 2 RON; pentru 300-399 RON -> 3 RON si asa mai departe pana la 1099 Lei unde voucherul va fi de 10RON.

Cum functioneaza:

  1. Cumpara de pe EvoMAG si completeaza: Incarca tichet/voucher cu ”Glazeon
  2. Doneaza 1% din valoarea cumparaturilor catre cauza preferata. Aici dupa ce primesti codul de voucher va trebui sa-l introduci pe site-ul Glazeon si sa alegi ONG-ul / Cauza pe care vrei sa o sustii. Aceea valoare de 1% ajunge la cei pe care tu vrei sa-i sustii.

Poti sustine urmatoarele cauze: CROS – Centrul de Resurse pentru Organizaţii Studenţeşti, Tribul, ABC Antreprenori, Start me up- Akcees, Asociaţia pentru protecţia animalelor Robi, Andrei Gligor pentru Inima Copiilor, Fundaţia Pact.

Glazeon reprezintă modalitatea noastră de a schimba, de a face o diferenţă, de a le da oamenilor puterea de a-şi susţine cauza în care cred prin ceea ce cumpără; de a susţine şi încuraja asociaţiile şi ONG-urile să-şi îndeplinească misiunile mai repede, cu un impact mai mare – Denis Todirica, fondatorul Glazeon.

Detalii despre campania Glazeon – evoMAG.

glazeon evomag

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: