Tablete cu Win7, Ubuntu si Android de la Ekoore

Publicat pe 25 iun. 2011 - 17:39 de Tita Mihai

Compania italiana Ekoore are de gand sa lanseze trei tablete care sa multumeasca mai pe toata lumea in materie de  sistem de operare, doua din ele vor rula Ubuntu Linux sau Windows 7, iar cealalta va rula Google Android. Prima tableta se numeste Ekoore Perl, are un display multitouch de 11.6 inci si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, iesire HDMI, sunet stereo, iar grosimea acesteia este doar  1,4 cm. Detalii despre procesor nu se cunosc deocamdata.  Ekoore Perl ruleaza Windows 7 sau Ubuntu Linux.

 

Ekoore Python, a doua tableta, are un procesor Intel Atom N455 de 1.66 Ghz, o solutie grafica GMA 3150, 3 porturi USB,  un port mini HDMI, WiFi, Bluetooth, SIM si 3G. Display-ul de pe Python masoara 10 inci. De stocare se ocupa un SSD de 64 Gb. Acest model poate rula Windows 7 sau Ubuntu.  Autonomia bateriei este de 4 ore.

Ekoore Pascal ultimul tablet pc pe lista ruleaza Google Android 2.3 si are un display de 7 inci si un procesor Cortex A8
de 1.2 Ghz. Pe Ekoore Pascal mai gasim 512 Mb ram DDR3, un SSD de doar 4 Gb si porturi USB, HDMI, MiniSD plus o camera  foto de 2 megapixeli.

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: