Spaces – un alt proiect eșuat de la Google

Publicat pe 1 mart. 2017 - 8:10 de Mîrzac Iulian

A venit momentul pentru „curățenia de primăvară”, iar Google a luat decizia să oprească un alt proiect despre care sunt convins că puțini dintre voi își mai aduc aminte cu toate că nu este foarte vechi.

Google Spaces este / era un fel de serviciu de socializare în grup restrâns. Era un loc în care puteai crea un spațiu al grupului tău de prieteni ori pentru planificarea unui eveniment cum ar fi concediul, ieșirile în oraș, ori putea fi locul unde socializai cu colegii.

Google și în special companiile mari opresc rapid proiectele care nu au succes după 1-2 ani. Google Reader s-ar putea să fie cel mai cunoscut serviciu Google care a fost sistat.

Google Spaces a fost lansat anul trecut în luna Mai și este unul dintre serviciile terminate cel mai rapid din istoria Google deoarece nu au reușit să atragă suficient de mulți utilizatori.

Serviciul are integrate o parte dintre serviciile de top Google: Chrome, Search și YouTube astfel că puteai rapid împărtăși rapid un link, un videoclip, o locație, imagine și ce se mai poate găsi pe Google Search.

Serviciul este disponibil pe web, pe iOS și Android în cazul în care vreți să vedeți ce ați pierdut.

Din 3 Martie serviciul va putea fi doar accesat și nu veți mai putea posta nimic, iar din 17 Aprilie 2017 proiectul va fi oprit și datele șterse.

Spaces este dacă vreți un fel de competitor Facebook Groups care a prins și el foarte mult

Spaces

Ați utilizat sau utilizați Google Spaces ? Ce impresie v-a lăsat?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: