Sony Xperia Z si ZL noile smartphone-uri de top de la Japonezi

Publicat pe 3 ian. 2013 - 20:43 de Mîrzac Iulian

Sony Z si ZL

Sony se grabeste in a-si prezenta viitoarele smartphone-uri de top care vor urma apoi sa fie afisate si la evenimentul anual CES Las Vegas loc in care se vor strange cei mai importanti producatori de electronice pentru a-si dezvalui viitoarele produse/inovatii. Evenimentul incepe saptamana viitoare si de acolo vom putea afla toate detaliile despre cele doua modele: Sony Xperia Z si Sony Xperia ZL si totusi avem cateva informatii de baza despre configuratiile pe care le vor avea.

Xperia Z (cu nume de cod Yuga) ar putea avea ecran de 5 inci 1080p (440ppi) cu tehnologia Xony Bravia. Android 4.1.1 Jelly Bean pe partea de software iar Qualcomm S4 Pro (APQ8064) quad-core cu memorie 2GB RAM pe partea de hardware va motoriza acest smartphone. Camera principala va integra un senzor de imagine de 12 MP cu Auto Focus, iar memoria interna va fi de 16 GB care va putea fi expandata cu ajutorul unui card de memorie microSD. Alte caracteristici: micro USB, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si NFC.

Xperia ZL nu este decat mai gros, mai greu dar mai mic ca Xperia Z. Specificatiile sale inca nu au fost dezvaluite insa sunt zvonuri despre un procesor cu 1.5 Ghz si Android Jelly Bean de asemenea.

Asteptam noi informatii care vor aparea mai mult ca sigur saptamana viitoare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. tottyovi 07/01/2013 at 18:33 - Reply

    arata destul de bine Xperia Z . ramane de vazut pretul…

Postează un comentariu: