Sony Xperia XZ3 în teste

Publicat pe 6 oct. 2018 - 13:52 de Mîrzac Iulian

Am primit prin Orange și programul #orangesmartphonetester acest interesant telefon prezentat recent la IFA Berlin 2018 la sfârșit de August.

Este flagship-ul celor de la Sony și este un smartphone de 6 inch cu carcasă învelită în sticlă, muchiile foarte rotunjite, ecran curbat și o cameră foto capabilă de slow motion la 960 cadre pe secundă, în condițiile în care mare parte dintre smartphone-uri folosesc o cameră foto capabilă de 240 cadre pe secundă.

Pe lângă camera foto / video interesantă telefonul vine cu o configurație puternică, este primul telefon cu Android 9.0 Pie care ajunge la mine și include și un ecran HDR OLED de 2880 x 1440 pixeli, difuzoare stereo, și nu are „notch” (ecranul tăiat sus pentru senzori).

Orange România este primul care aduce Sony Xperia XZ3 în România pe canal oficial și se vinde la prețul de 329 EUR cu abonamentul Orange ME 45 sau la 799 EUR dacă vreți să-l cumpărați deblocat și fără abonament începând de astăzi !

Vor urma noi articole în care vom testa pe toate părțile telefonul pentru autonomie, camera foto / video, performanță, ecran și alte lucruri care te-ar putea interesa.

Aștept sugestii pentru teste de la tine astfel încât articolul final să conțină tot ce te-ar putea interesa despre smartphone-ul Sony Xperia XZ3.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: