Sony Xperia A si Xperia UL la rand pentru lansare ! [Zvon]

Publicat pe 28 mart. 2013 - 21:43 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia Z

Nici n-am apucat sa ne dam seama ce e cu Sony Xperia Z si ZL si se pare ca Sony pregateste doua noi modele care ar retrograda pe Xperia Z si ZL. Desi in articol s-ar spune ca sunt destinate strict pietei japoneze cu lansarea in aceasta vara, fara sa se mentioneze de prezenta in alte tari momentan nu sunt indeajuns de multe informatii oricum noi putem spera sa le avem macar pe canale neoficiale in cazul in care starnesc interes.

Primul device de care se vorbeste: Xperia A (nume de cod Dogo), ar avea un ecran de 4.6 inch cu rezolutie HD 720p posibil 1080p, si un chipset Snapdragon 600. Memoria RAM este s-ar parea de 2GB si memoria interna de stocare de 32 GB in timp ce acumulatorul ar putea avea 2300 mAh. Exact ca la Xperia Z este asteptat si acest model cu rezistenta la apa si praf.

Al doilea terminal mobil: Xperia UL ( nume de cod Gaga), ar avea un ecran de 5inch FullHD, chipset tot Snapdragon 600, tot 2GB RAM si 32 GB memorie interna, un acumulator tot de 2300 mAh. Ar fi mici diferente se mentioneaza in articol, principalul fiind ecranul mai mare.

Cam aici se termina zvonul, sa mai asteptam sa vedem ce se mai anunta in continuare despre ele.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Stefan 30/03/2013 at 20:58 - Reply

    Suna interesant viitorul smartphonurilor.
    Interesant este de vazut si cu ce va veni Apple ca raspuns la Xperia. Cred ca razboiul pe aceasta piata deabia a inceput.

Postează un comentariu: