Apple Music primește update la 2.0 pe Android

Publicat pe 5 apr. 2017 - 8:51 de Mîrzac Iulian

Utilizatorii Apple Music pe Android primesc un update important la aplicația care îți permite să asculți muzică. Update-ul aduce în primul rând noul design pe care Apple l-a introdus odată cu lansarea iOS 10 în luna Septembrie 2016 care are fonturi mai mari îngroșate, și întreaga interfață are iconurilor și textele mărite.

Secțiunea Playlist este acum prezentă în Library, iar meniul New doar în Browse. Practic au reorganizat meniul astfel încât să fie mai curat și mai intuitiv.

Cea mai interesantă nouă adiție este că poți vedea versurile melodiei pe care o asculți, cei care fac karaoke acasă vor aprecia funcția. Pentru a descoperi versurile trebuie să apeși pe melodia care rulează și să derulezi puțin mai jos pentru a apăsa pe meniul Lyrics (Versuri).

Poți crea o stație radio sau cu alte cuvinte, o listă de melodii sugerate automat de aplicație în baza unei melodii care-ți place și care rulează în acel moment. Apeși pe mai mult și pe melodia care rulează acum apoi create station.

Dacă aveați deja instalat Apple Music trebuie doar să descărcați update-ul din Google Play, mai jos lista de modificări aduse:

  • redesign la interfața grafică;
  • puteți vedea în meniul Downloaded Music toate melodiile descărcate din Apple Music pentru a le putea asculta fără acces mobil de date;
  • primești versurile pentru melodia care rulează în acel moment;
  • poți asculta Beats 1 și celelalte radio-uri din meniul Radio;
  • în meniul Browse poți vedea noile melodii introduse în Apple Music, dar și playlist-uri în funcție de dispoziția pe care o ai.

A trecut ceva timp din Septembrie însă bine că au adus toate funcțiile noi din Apple Music și fanilor Android. Abonamentul lor mi se pare puțin cam scump, dar sunt sigur că sunt și utilizatori care apelează la serviciul lor de streaming.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: