Se formeaza echipe de QA pentru Tizen OS in Romania !

Publicat pe 5 mai 2013 - 15:09 de Mîrzac Iulian

Tizen Internship

Pe LinkedIn se posteaza si joburi din Romania si foarte rar primesc si pe email postari despre joburi care cica s-ar incadra pe profilul meu. Printr-o coincidenta a ajuns si la mine pe email postul disponibil pe care Centrul de Dezvoltare Intel din Bucuresti il are disponibil. Tizen OS este un sistem de operare pentru terminale mobile, tablete, smart tv-uri, pornit recent intr-o colaborare a mai multor companii: Linux Foundation, Samsung, Intel, Tizen Community. Prima versiune a fost lansata anul trecut in Ianuarie 2012 si includea functii de baza.

Postul este disponibil pentru studenti si este un Internship unde vei avea ocazia sa ajungi in echipa de testare a sistemului de operare. Asa ca daca esti student la Master sau Doctorat la un profil de Informatica pregateste-ti CV-ul si aplica la acest job.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: