Samsung NX30 anuntata oficial ! [CES 2014]

Publicat pe 5 ian. 2014 - 19:03 de Mîrzac Iulian

Samsung NX30

In afara de lansarea Galaxy Camera 2 Samsung mai pregateste pentru CES 2014 si Samsung NX30 urmasul lui Samsung NX20. Aparatul foto mirrorless va avea un procesor APS-C CMOS de 20.3 Megapixeli, un touchscreen rabatabil SUPER AMOLED de 3 inch cu rezolutie 720 x 480 pixeli.

Simon Stanford vicepresedinte al Samsung Electronics UK si Irlanda a declarat:

„Seria noastra de succes – NX – in categoria de aparate foto continua sa evolueze odata cu introducerea lui NX30 in familie. Aparatul foto mirrorless va avea un procesor de imagine imbunatatit, si functia noastra Smart Camera utila pentru incepatori. Acest aparat foto detine performanta si functiile cerute de comunitatea de fotografi in ultima vreme cum este cea de photo-sharing in retelele sociale.”

Samsung a lansat odata cu aparatul si doua obiective noi compatibile cu seria NX: 16-50mm F2-2.8 S ED OIS si 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS.

Pretul si data cand aparatul foto va ajunge in stocurile magazinelor din lume nu sunt cunoscute, poate se vor afla noi informatii la prezentarea de la CES 2014.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: