Samsung Galaxy Tab 3 Lite apare in teste

Publicat pe 13 ian. 2014 - 9:41 de Mîrzac Iulian

Galaxy Tab 3

Samsung Galaxy Tab 3 Lite este una din tabletele care se zvonea ca Samsung o pregateste. Am mai scris despre intrarea si brandurilor Acer, Lenovo, Samsung, Asus si altele in zona de tablete ieftine (sub 800 lei). Oamenii nu vor sa faca treburi complicate pe tableta, vor doar sa navigheze pe Internet si sa se joace sau eventual sa vada poze si filme pe ea si pentru asta considera ca le este de ajuns un procesor dual core la peste 1.2 GHZ si 512MB – 1GB RAM.

Vanzarile mari (ca numar de unitati) din acest segment a fortat producatorii mari sa intre si ei cu produse ieftine fie ca sunt smartphone-uri sau tablete. Tableta este estimata sa coste undeva la 100 Euro si sa fie lansata luna aceasta.

Tableta este asteptata cu o configuratie cu 1.2 GHz, Android 4.2 Jelly Bean, si ecran de 7 inch si 1024 x 600 pixeli. De asteptat sau nu, tableta exista zvonuri sa fie lansata si in versiune WiFi si cu conectivitate 3G.

Tableta apare in teste facute cu GFXBench si a confirmat doar specificatiile de mai sus deocamdata. Speram sa primi mai multe informatii in curand.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: