Dell lanseaza un monitor 4K ieftin

Publicat pe 14 ian. 2014 - 9:05 de Mîrzac Iulian

Monitor Dell 4K

Dell a lansat la CES un monitor care surprinzator sau nu ofera o rezolutie 4K. Rezolutia exacta este 3850 x 2160 pixeli iar panelul are o diagonala de 28″. Cand spuneam ca monitorul este ieftin ma refeream la pretul de 699$ pentru SUA care daca esti un consumator obisnuit din Romania s-ar putea sa ti se para foarte mare.

Dell 4K monitor va avea un port HDMI, DisplayPort, mini-DisplayPort si patru porturi USB 3.0 plus „cireasa de pe tort” un card reader 6-1. Pana la urma nu e rau ca are atatea posibilitati de conectare, important este sa functioneze simplu si rapid, ca dupa asta o sa incerci sa bagi carduri si in alte monitoare care nu ofera posibilitatea asta.

Acest model conform Dell va avea aceleasi performante ca un monitor din seria UltraSharp dar cu un pret mult mai mic.

Si ASUS si Lenovo au lansat monitoare 4K la CES Las Vegas 2014, dar din ce am observat cu preturi mai mari acesta fiind cel mai ieftin monitor 4K lansat la eveniment.

In SUA va intra pe stocuri in magazine pana la sfarsitul lunii Ianuarie.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: