Posibile specificatii ale lui Samsung Galaxy S4

Publicat pe 29 nov. 2012 - 17:56 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy S4 nu sunt sanse sa apara pe nicaieri inainte de jumatatea anului viitor, insa asta nu impiedica pe nimeni sa isi dea cu parerea sau sa lanseze zvonuri despre viitorul flagship al coreenilor.

Asadar Galaxy S4 ar putea avea urmatoarele specificatii dupa cum se zvoneste, insa mai mult ca sigur sunt estimari nu au la baza informatii scapate de la producator. Se asteapta suportul pentru LTE 4G, un procesor quad-core Exynos A15 tactat la 2Ghz. Ecranul ar putea avea o rezolutie enorma de 1920x1080p care daca ma intrebati pe mine nici la monitorul de pe calculatorul pe care lucrez nu o am astfel pe ecranul LCD de 5inch s-ar obtine o densitate a pixelilor de 441ppi.

Camera foto ar avea si ea un avans de pana la 13 MP si se asteapta sa includa si o memorie RAM imensa de 2GB (care daca va mai amintiti era asteptata si pe Galaxy S3 inainte de lansare, insa acum este mai realista estimarea).

Este foarte probabil iarasi si acest model sa fie prezentat ca si prototip la evenimentul CES Las Vegas 2013 sau la Mobile World Congress din Februarie, dar mai asteptam informatii exacte.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: