Samsung Galaxy S3 primeste noi functii aduse lui Galaxy S4

Publicat pe 18 mart. 2013 - 22:05 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy S4 VS Galaxy S3

Samsung Galaxy S4 are specificatii mult mai „umflate” decat ale lui S3, dar include si multe functii noi si servicii. Doar camera foto are sase functii noi. In afara de asta au introdus si functia AirView cu ajutorul careia poti plana deasupra ecranului cu degetul pentru a obtine o previzualizare a mesajului sau a multor altor elemente selectabile, ori mai utila atunci cand vrei sa dai pagina la o carte electronica.

Se pare ca „vechiul” Galaxy S3 va primi dupa o perioada printr-un update software o parte din functiile pe care Galaxy S4 le are.

„Facem tot ce e posibil pentru a aduce cat mai multe dintre functiile care nu sunt dependente si de hardware cum ar fi  senzorul infrarosu pe mai multe flagship-uri” a declarat Nick DiCarlo – Samsung Telecommunications America pentru PCMag.

Asadar functia AirView nu va functiona pe Galaxy S3 pentru ca este dependenta de tehnologia integrata in ecranul lui Galaxy S4 care foloseste tehnologie cu raze infrarosii.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: