Romanian Electronics Show 2013 – targ romanesc de IT&C !

Publicat pe 13 mart. 2013 - 10:22 de Mîrzac Iulian

Romanian Electronics Show 2013
Stiu ce o sa ziceti imediat, a copiat si romanul CES Las Vegas (Consumer Electronics Show) si ne-am facut si noi eveniment de IT&C, dar haideti sa fim cat mai deschisi si sa oferim macar o sansa singurului eveniment IT&C de asemenea anvergura organizat in Romania in ultimii ani. Ati uitat de CERF, care an de an strangea si el cateva sute de entuziasti si oameni interesati de acest domeniu ?

Cand si Unde se desfasoara RES 2013 ?

RES 2013 are loc in perioada 28-31 Martie si se tine intr-un nou spatiu expozitional: Exporom construit in Bucuresti cu un spatiu de expozitie de 12.500 mp, spatiu in care dupa cum veti vedea si in harta de mai jos este impartit in mai multe categorii. Acolo vor fi peste 300 de producatori de electronice, importatori, etc.

Harta Romanian Electronics Show 2013

Harta Romanian Electronics Show 2013

Ce se intampla la RES 2013 ?

Lista completa a expozantilor o gasiti aici. Cele mai importante branduri vor fi prezente la eveniment impreuna cu noile companii emergente din piata IT&C din Romania.

Lista de conferinte ce vor avea loc de-a lungul celor patru zile de eveniment:

  • 28 martie: E-government & E-administration
  • 28 martie: Startups & Innovation – Inovație și tineri antreprenori;
  • 29 martie: Mobile, Entertainment &Display – Mobilitate – tehnologii, accesul la date și securitatea acestora;
  • 29 martie: Cloud Computing, Big Data and ITaaS -Adoptarea noilor modele de business de tip Cloud, virtualizare și IT as a service (ITaaS) pentru companiile mari și sectorul public, clienți mari din zonele guvernamentale, utilități, telecom, banking;
  • 29 martie: Hackathon – mobile apps – Dezvoltatori de aplicații – pentru diferite platforme mobile și life style;

Daca esti pasionat de jocuri afla ca la RES 2013 este o zona dedicata Games Zone unde se vor desfasura competitii de gaming, acolo vor fi prezenti cei de la ESL, asa ca intrati pe site si inscrieti-va din timp pentru acces.

Cum ajungi la RES 2013 ?

Acces cu mijloace de transport in comun

Autobuze: 104 și 102, până la Cora Pantelimon
Tramvai: 14, 46, 55, până la Cora Pantelimon.
Metrou – Stația Republica.

Pentru ca spatiul expozitional este la iesirea din Bucuresti in Pantelimon vizitatorii au transport gratuit de la statia de metrou Republica pana in incinta Exporom cu autocarele organizatorilor.

Acces cu masina

Din centrul Bucureștiului: cca 30 minute. Adresa: Strada Biruinței, nr 98, oraș Pantelimon, județul Ilfov

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: