Samsung Galaxy Note 8.0 disponibil in Marea Britanie !

Publicat pe 9 apr. 2013 - 23:04 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy Note 8

 

Bun, este disponibil in Marea Britanie si ce e cu asta !? Va scriu articolul pentru ca e un semn clar ca in curand, care poate sa insemne si 2 saptamani si o luna in functie de cum se misca magazinele online din tara si/sau cum vrea Samsung sa lanseze tableta in Romania ! Vom avea podium-ul complet de tablete de 7-8 inch de top: Google cu Nexus 7, Apple cu iPad Mini si acum Samsung Galaxy Note 8.0.

Noua tableta de 9 inch vine cu un S-Pen ca la Seria Galaxy Note de 10 inch si smartphone-ul de 5.5 inch Galaxy Note 2, destinat crearii de continut ca si cum ai scrie pe un caiet. In Marea Britanie este disponibil doar in magazinul central Samsung din Londra la pretul de 339 Lire si va fi disponibil si in restul magazinelor din Regat in saptamanile ce urmeaza.

Deci in Romania as zice sa ne asteptam la 1.900 RON tinand cont de pretul de acolo.

Galaxy Note 8.0 are un procesor quad-core Samsung Exynos 4 la 1.6 GHz si 2GB RAM, foloseste o memorie interna de stocare de 32GB, are slot pentru carduri microSD. Ecranul va avea o rezolutie de 1280×800 pixeli, camera foto principala va avea 5Megapixeli in timp ce a doua camera frontala va avea 1.3 Megapixeli indeajuns pentru a face videoconferinta la o calitate rezonabila a imaginii. Acumulatorul este de 4600 mAh, iar ca cireasa de pe tort tableta va include un transmitator infrarosu, pentru cei care vor dori sa o foloseasca si pe post de telecomanda pentru diferite electronice multimedia din casa.

La pretul scontat nu vad sa le intreaca in vanzari nici pe iPad Mini nici pe Google Nexus, dar cine stie…

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: