Quad core si 3D de la Asus

Publicat pe 9 mart. 2011 - 8:03 de Tita Mihai

Asus lucreaza intens pe toate fronturile pentru a scoate pe piata inca 4 noi tablete cu sistem de operare Google Android dar asta nu e tot, conform spuselor lui Jerry Shen, CEO Asus, specialistii sai mai lucreaza si la producerea unor tablete cu procesoare quad-core, dand de inteles ca actualele procesoare dual-core nu sunt suficient de puternice pentru a rula continut HD 1080p in conditii optime. Asus mai lucreaza si la o tableta cu un display 3D pentru a recupera teren in fata competitorilor ei care au deja o asemenea tableta pe piata. Unele device-uri cu sistem de operare Windows Phone 7 sunt si ele in lucru.

Jerry Shen a mai precizat ca desi sustine acest trend crescator al tabletelor pe pietele din lumea intreaga, compania va continua sa se axeze si pe producerea de notebook-uri si netbook-uri precizand ca laptop-urile si tabletele se adreseaza unor categorii diferite si separate de utilizatori, fiecare cu necesitatile sale. Ca sa intareasca sustinerea pe care o acorda Asus netbook-urilor, Shen a declarat ca lucreaza la unele modele capabile sa ruleze sistemele de operare MeeGo Linux si Google Android. tableta asus

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: