Puteti face upgrade la Mozilla Firefox 12 !

Publicat pe 23 apr. 2012 - 18:01 de Mîrzac Iulian

Au mai trecut inca 5 saptamani de la update-ul la versiunea 11, si Mozilla a inceput deja sa trimite notificari pentru un nou update la versiunea 12 si pentru Firefox si pentru Thunderbird. Una din noile schimbari valabila doar pentru utilizatorii de Firefox si Thunderbird pe Windows este executarea update-urilor de acum incolo fara a mai fi intrebat de User Account Control daca doresti sau nu ca programul sa execute aceasta comanda. Va face un „update silentios” cum il numesc ei in engleza. Acum, cine stie daca asta nu va constitui defapt o bresa in securitate pe viitor dar ramane sa vedem efectele acestei modificari. 

O alta caracteristica noua pentru Firefox o reprezinta butoanele care vor aparea atunci cand vei rula in browser videoclipuri HTML5 pentru play, derulare, etc.

Cu toate ca noul update nu aduce multe modificari, Mozilla anunta ca odata cu Firefox 13 lucrurile se vor schimba si promite modificari majore in ceea ce priveste interfata, din ce au anuntat in trecut pentru a se integra in noul sistem de operare Windows 8 cu al sau Metro Style.

Thunderbird 12 va avea o modificare pentru Global Search care va afisa si portiuni din e-mail-urile unde s-a gasit textul, probabil ceva asemanator cautarilor in Google Search. Imbunatatiri vor veni si pentru modulul pentru feedurile RSS.

Download Firefox 12

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: