Puteti face embed la postarile de pe Instagram !

Publicat pe 14 iul. 2013 - 16:13 de Mîrzac Iulian

Instagram

Miercuri Instagram a introdus o metoda simpla prin care poti integra fotografiile sau videoclipurile de pe platforma de socializare pe un blog/website. Este o mutare strategica in primul rand pentru ca asta ii va ajuta sa creasca rapid ajungand la si mai multi utilizatori fotografiile si videoclipurile de foarte scurt metraj produse cu aplicatia de smartphone. In al doilea rand asta va permite tuturor sa-si publice capodoperele pe blog/website.

Ce trebuie sa faci ca sa dati share unei poze/unui videoclip este doar sa intri pe postare pe site-ul Instagram pe profilul tau sau al altei persoane dupa care sa apesi ultimul buton. Dupa ce iti apare fereastra trebuie sa copiezi textul Html si sa-l introduci in codul sursa al articolului tau de pe blog/ pagina ta web (mie nu mi-a mers copy embed code probabil de la Chrome).

Instagram este un serviciu de photo/video sharing pe retelele de socializare. A fost cumparat de Facebook pentru a taia din avantul pe care Twitter si-l luase alaturi de Vine tot un serviciu de video sharing pentru retelele de socializare. Numarul de utilizatori Instagram este de aproximativ 130 de milioane la nivel global si de cand Instagram integreaza si video sharing, Vine a inceput sa scada in popularitate.

Sursa

Test Instagram Embed

Imagine

Video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: