Prototipul DELL Thunder cu Android

Publicat pe 24 aug. 2010 - 12:11 de Tita Mihai

Au aparut detalii despre noul smartphone de la Dell, Thunder Android va avea un procesor SnapDragon de 1 Ghz, nucleu grafic Qualcomm Adreno (ganditi-va la Nexus One), display touch-screen de 4.1 inch, memorie RAM 512 mb, memorie ROM 512 mb, camera foto de 8 megapixeli cu flash LED si posibil o a doua camera VGA in fata.
Vor fi modele diferite de Thunder Android, acestea diferentindu-se prin sistemul de operare si rezolutia display-ului printre altele. Unele vor rula pe platforma Android 1.6 si altele pe platforma Android 2.1, rezolutiile display-urilor vor fi si ele diferite unele vor avea rezolutia de 800×600, iar altele 1280×768.
Dell Thunder Android mai are incorporat si o mufa jack pentru casti de 3.5mm, slot de card micro-SD si o baterie de 1400 mAh. Daca sunteti fani Dell, si modelul Streak e prea mult pentru voi, ce ziceti de Thunder ?

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: