Profitshare lansează propria aplicație iOS!

Publicat pe 28 iul. 2014 - 16:26 de Mîrzac Iulian

Banner aplicatie ProfitshareUn lucru foarte important pentru afiliații performanți este să stea cu ochii pe comisioane să vadă dacă o campanie în derulare generează comisioane sau nu. Profitshare lansează o aplicație pe iOS cu care te poți conecta la statisticile de pe contul tău de afiliat.

Ce poți face cu aplicația este să primești notificări atunci când înregistrezi comisioane noi, când se aprobă comisioane, când s-a efectuat plata comisioanelor toate prin Push notification. Pe primul ecran vezi câți bani ai câștigat până acum, și ce valoare au comisioanele în așteptare. Poți vedea numărul de conversii și numărul de click-uri pe mai multe segmente de timp predefinite: azi, ieri, 7 zile, 30 zile. Dacă te duci pe următorul ecran poți vedea ultimele 10 conversii înregistrate în contul de afiliat.

Puteți lăsa un feedback direct prin aplicație sau pe site-ul profitshare.ro pe pagina de contact. Ce părere aveți despre ea ?

Profitshare | iOS

Profitshare iOS

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: