Problema bateriei de pe Noul iPad rezolvata

Publicat pe 29 mart. 2012 - 11:26 de Tita Mihai

Inca de la lansare au existat zvonuri cum ca noul iPad ar avea probleme cu bateria, insa fara ca oficialii Apple sa faca vreo declaratie in acest sens. In ultimele zile din ce in ce mai multi utilizatori au inceput sa acuze acelasi lucru si anume faptul ca desi bateria arata ca este 100% incarcata aceasta continua sa se incarce.  Consumatorii credeau ca acest lucru este un „bug”  si se temeau ca acest lucru poate provoca reducerea duratei de viata a bateriei sau chiar duce la deteriorarea acesteia.

De aceasta data Apple nu a mai stat cu mainile in san si a iesit la rampa prin vice presedintele  Michael Tchao care a incercat sa linisteasca apele prin declaratiile sale. Prin urmare acesta problema pe care toate lumea o considera un minus este de fapt un plus. Tchao mentioneaza ca toate device-urile Apple se incarca in acelasi mod. Confuzia a pornit de la faptul ca bateria se incarca 100% dupa care se descarca putin dupa care se incarca iar 100%, acest lucru este din cauza ca bateria de pe noul Apple nu se poate incarca la fel cum se incarca o baterie obisnuita (prin incarcare intermitenta), din cauza ca acest lucru ar reduce durata de viata a bateriei.

Deci se pare ca pana la urma este vorba doar niste neintelegeri tehnice, Michael Tchao mai mentioneaza ca atunci cand bateria arata ca este 100% incarcata insemna ca va puteti bucura de cele 10 ore de functionare promise. Acest ciclu de incarcare este gandit special pentru a nu pune in pericol bateria device-ului si pentru a-l putea tine conectat la o sursa de curent atat cat doriti fara repercursiuni asupra integritatii bateriei.

Voi ce credeti despre acest mod de incarcare al acumulatorului la Noul iPad ?

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: